Over Ina

Storytelling

Storytelling is als mijn tweede natuur. Als kind hield ik passioneel van verhalen. Eerst is er het verhaal en daarna wil je het schrijven en delen. Daarom heb ik mijn hele leven toegespitst om te worden wat ik nu ben, een storyteller en auteur. Ik studeerde en bestudeerde veel talen, reisde de hele wereld rond en ontdekte de verhalen in mezelf. 

Ik heb een sterke passie voor mensen met hun unieke verhalen en ik hou van verhalen vertellen in woorden zodat ze blijven hangen en voortleven. Ik wil mensen verbinden met verhalen en met hun eigen verhaal. Mijn visie is dat verhalen vertellen en delen de koers uitzet naar de wereld van morgen. Ze zijn een kompas waarin we dezelfde visie voor een betere wereld uitzetten. 

Schrijven

Voor ik als auteur doorbrak, schreef ik als redacteur teksten voor magazines, Vlaamse Filmpjes, en scenario’s voor televisieprogramma’s van de VRT. Als journaliste schreef ik persteksten voor Top-Magazine, Het Belang van Limburg, VRT en Radio1.

In 2005 werd ik uitgever voor de imprints Afijn en Tingel, nadat ik  Clavis Uitgeverij al een aantal jaren pers en promotieverantwoordelijke was. In mijn loopbaan heb ik tientallen auteurs begeleid in zo’n beetje alle genres: waargebeurd, thrillers, romans, kinderboeken, chicklit, fantasy, young adult en scriptwriting.

Mijn debuut ‘Witte pijn’ werd in 2000 bekroond met de Prijs Knokke-Heist Beste Jeugdboek. Het jaar daarop werd ‘Witte Pijn’ bekroond met een Boekenleeuw. ‘Merg en bloed’ bereikte de shortlist van de Gouden Uil Jeugdliteratuur 2003. Er volgden nog vele titels. Die lijst vind je op mijn auteurspagina www.inana.be.

In 2012 ging de film ‘Little Black Spiders’ in première. Samen met Patrice Toye schreef ik het scenario. Tegelijkertijd verscheen het boek ‘Little Black Spiders’.

Nu wil ik met veel respect voor jouw leven jouw verhaal ontdekken en schrijven! Of jou begeleiden om jouw boek te schrijven. Nu is het aan jou!

 

Mijn missie:     Richting en verbinding geven via storytelling
Mijn waarden: Onvoorwaardelijk respect voor jouw verhaal
Mijn visie:        Visualiseer de wereld van morgen voor de kinderen van morgen en je bent al halfweg.

Geïnteresseerd in een cursus? Heb je nog vragen?

Stuur een e-mail naar ina@verhaalvanjeleven.be, bel me op +32 476 688 321 of gebruik het contactformulier hieronder.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ontvang elke week schrijftips in je mailbox. Ik ben een schrijver, geen spammer. En je kan je altijd en op elk moment uitschrijven.

Je bent ingeschreven! Kijk in je inbox voor de eerste e-mail. Als je binnen een paar minuten niks hebt ontvangen, kijk dan in je ongewenste e-mail.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ontvang elke week schrijftips in je mailbox. Ik ben een schrijver, geen spammer. En je kan je altijd en op elk moment uitschrijven.

Je bent ingeschreven! Kijk in je inbox voor de eerste e-mail. Als je binnen een uur niks hebt ontvangen, kijk dan in je ongewenste e-mail.