Ik wil een fictief verhaal schrijven, geen biografie.

Kan ik dan in de schrijfweek terecht?

Je hebt een idee voor een fantasieverhaal, een avontuurlijke roman, een triller of een jeugdboek? Je bent meer dan welkom in de schrijfweek. De technieken om een roman te schrijven blijven hetzelfde als voor je memoires. Want alles wat jij verzint, stroomt via je hand uit jouw hoofd en is van jou!

De draak, de koning, de prinses en de tovenaar zijn allemaal creaties uit jouw eigen brein!

Ik luister graag naar jouw idee of verhaal!

Een fantasyverhaal schrijven

Vragen? Vragen staat vrij!

Meld je aan voor een oriëntatiegesprek

In dit oriëntatiegesprek kan je al je vragen stellen en je ideeën vertellen. Samen ontdekken we jouw behoefte is of waar je tegenaan loopt. Het oriëntatiegesprek kost je niets en is vrijblijvend. Wel zou ik je willen vragen om dit formulier in te vullen. Zodra ik jouw aanmelding ontvangen heb, krijg je van mij een bevestigingsmail met een suggestie voor dag en tijdstip.

Meld je aan voor een oriëntatiegesprek

In dit oriëntatiegesprek kan je vertellen waarom je jouw levensverhaal wilt delen. Het oriëntatiegesprek kost je niets en is vrijblijvend. Wel zou ik je willen vragen om dit formulier in te vullen. Zodra ik jouw aanmelding ontvangen heb, krijg je van mij een bevestigingsmail met een suggestie voor dag en tijdstip.

Meld je hier aan!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ontvang elke week schrijftips in je mailbox. Ik ben een schrijver, geen spammer. En je kan je altijd en op elk moment uitschrijven.

Je bent ingeschreven! Kijk in je inbox voor de eerste e-mail. Als je binnen een paar minuten niks hebt ontvangen, kijk dan in je ongewenste e-mail.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ontvang elke week schrijftips in je mailbox. Ik ben een schrijver, geen spammer. En je kan je altijd en op elk moment uitschrijven.

Je bent ingeschreven! Kijk in je inbox voor de eerste e-mail. Als je binnen een uur niks hebt ontvangen, kijk dan in je ongewenste e-mail.

Share This